Burgerlijke en utiliteitsbouw

De bouwsector heeft de opgaande lijn weer te pakken. Er is vooral veel vraag binnen de (nieuwbouw-) woningmarkt en dat neemt de sector weer op sleeptouw.

De ontwikkelingen in de bouwsector in het kort:

  • Bouwen op grote uitleglocaties maakt steeds meer plaats voor binnenstedelijk bouwen. Dit maakt de samenwerking met de bouwpartijen, gemeenten en woningcorporaties steeds belangrijker.
  • Ketensamenwerking, transformatie, creatie van toekomstbesteding vastgoed en duurzaamheid zijn allen termen die de bouwsector raken.
  • De schakels in de keten zullen steeds meer de samenwerking zoeken om consumenten en bedrijven nieuwe producten en productiemethoden te bieden.

Wat kan Normec voor u betekenen?

Met een passend certificaat van Normec heeft u de kans uzelf te presenteren richting uw klanten, partners en bijvoorbeeld gemeenten. Normec helpt u graag bij het verkrijgen van een certificaat dat past bij uw bedrijf. U kunt onder meer kiezen voor een ISO 9001-, ISO 14001-, MVO- of CO2-certificaat. Hiermee waarborgt u de kwaliteit van uw organisatie. Zo kunt u structureel werken aan de klanttevredenheid en het werven en behouden van klanten.