Zakelijke dienstverlening

Ondanks het aantrekken van de Nederlandse economie, blijft het voor zakelijke dienstverleners noodzaak om continu te innoveren en te flexibiliseren. De vraag van de klant verandert voortdurend en hierop moeten zakelijke dienstverleners inspelen. Flexibiliteit – in het verdien-, business- én organisatiemodel – is hierbij essentieel.

De ontwikkelingen in de zakelijke dienstverlening in het kort:

  • Binnen de markt vindt digitalisering plaats.
  • Er vindt een toenemende specialisatie plaats van dienstverleners op bepaalde vakgebieden.
  • Het aantal zzp’ers in de branche neemt toe. Ruim 60% van de starters begint in de dienstverlening.
  • Technologie maakt het mogelijk om te differentiëren in de benadering van klantgroepen en verdienmodellen.
  • Nu de arbeidsmarkt – zowel aan de werkgevers- als aan werknemerszijde – steeds meer flexibiliseert, biedt dit voor dienstverleners mogelijkheden om mensen met de juiste kennis en competenties aan zich te binden.

Wat kan Normec voor u betekenen?

Normec helpt u graag bij het verkrijgen van een certificaat dat past bij uw bedrijf. Met een certificaat waarborgt u de kwaliteit van uw organisatie. Zo kunt u structureel werken aan de klanttevredenheid en het werven en behouden van klanten.

Een keuze of combinatie uit onder meer de volgende certificaten versterkt uw doelen en prestaties: het ISO 9001-, ISO 14001-, MVO- of CO2-certificaat. Specifiek voor de zakelijke dienstverlening is het ISO 27001-certificaat een uitstekende investering. Met het ISO 27001-certificaat toont u onomstotelijk aan dat uw organisatie volledig in controle is over haar informatiebeveiligingssysteem. En dat is iets waar uw cliënten / afnemers grote waarde aan hechten!