Normec werkt met auditoren die onze business uitstekend kennen. Ze luisteren goed en schakelen snel.
- C.A. de Groot

Normec is heel flexibel en speelt kort op de bal. Dat is een must voor een innovatief bedrijf als Theo Pouw.
- Alexander Pouw


 

Business Cases

Uitdagingen in de bouw – van hergebruik tot certificatie.

‘C.A. de Groot is de bouw ver vooruit’, luidt het motto van het Alkmaarse familiebedrijf. En zo is het maar net; voorafgaand aan de bouw verricht C.A. de  Groot onder meer sloop- en demontagewerkzaamheden. Maar het motto laat ook het innovatieve karakter zien van de familie. De C.A. de Groot Groep timmert al sinds 1954 aan de weg. Inmiddels is het familiebedrijf flink wat activiteiten rijker en in handen van de derde generatie De Groot. Normec ging in gesprek met Kees de Groot (Algemeen Directeur) en Pieter Kesselaar (KAM/HR-manager). Lees hier het volledige interview.

Uitdagingen in de bouw – van hergebruik tot certificatie.

De Theo Pouw Groep is in 1981 begonnen als op- en overslagbedrijf van grondstoffen met acht medewerkers en vijf vrachtwagens. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een one-stop-shop van primaire en secundaire bouwmaterialen voor de grond-, weg-, water- en betonbouw. Pouw focust hierbij op het verwerken – reinigen en recyclen – van onder meer vervuilde grond tot herbruikbare bouwstoffen. Pouw telt ondertussen 430 medewerkers en zeven vestigingen. Een gesprek met Alexander Pouw (Directeur) en Gert-Jan Bleijerveld (KAM-coördinator) van Pouw over innovatie en ondernemerschap. Lees hier het volledige interview.

Bob Salm, CEO Minded software development B.V.

“Wij doen al jaren zaken met NORMEC. Wat ons met name opvalt is de efficiency en de snelheid van handelen. Zij hebben hun zaken ook administratief super goed op orde en zijn van A tot Z geautomatiseerd. Er komt, buiten het certificaat zelf natuurlijk, geen papier meer aan te pas en dat spreekt ons natuurlijk bijzonder aan. Om heel eerlijk te zijn vinden we de service desk echter ook bijzonder prettig, zeer vriendelijke dames die van de hoed en de rand weten en direct al onze vragen kunnen beantwoorden”

Referenties Normec Certification

Hieronder treft u een aantal van de bedrijven waarvoor wij werken!