Martje Princen, Directeur Normec Certification en Normec Laboratorium

Martje is afgestudeerd jurist van de Universiteit in Tilburg en na haar afstuderen gestart in een commerciële trainee functie binnen ING.

Na enkele jaren is zij overgestapt naar het ING bedrijfsonderdeel dat verzelfstandigd werd tot Orangefield. Binnen Orangefield heeft zij zich beziggehouden met het adviseren van cliënten op het gebied van complexe toezichtwetgeving. Na een aantal jaren is zij binnen Orangefield benoemd als business unit manager met verantwoordelijkheid voor een team van juristen en een groot aantal internationale klantrelaties.

In maart 2016 is zij gestart als operationeel directeur van Normec Certification en sinds februari 2017 is zij als directeur verantwoordelijk voor Normec Certification en Normec Laboratorium.

 

Marco Zomer, Directeur Normec Certification en Normec Laboratorium

Marco heeft Econometrie gestudeerd in Rotterdam en is gespecialiseerd in financiën en het optimaliseren van operationele processen door de inzet van IT middelen.

Na zijn afstuderen is Marco werkzaam geweest in diverse functies bij een outsourcingbedrijf in de administratieve dienstverlening, zijn laatste functie daar was directeur. Na overname van dit bedrijf door Orangefield is hij toegetreden tot de directie van de Nederlandse Orangefield organisatie.

Sedert maart 2016 is hij als directeur van Normec verantwoordelijk voor de certificerende instelling en het laboratorium.

 

Sophie van Hartskamp, Operationeel Manager Normec Certification

Sophie is afgestudeerd in het ondernemingsrecht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij een semester in Canada gestudeerd aan de University of Victoria (UVIC).

Na het behalen van haar master is zij binnen Orangefield (later Vistra) begonnen op het gebied van compliance en juridisch advies voor grote internationale ondernemingen, met daarnaast haar taak als bewaarder voor een van Nederlands grootse beleggingsfondsen.

Sinds april 2017 is zij werkzaam als operationeel manager van Normec Certification, waarbij zij zich tevens bezig houdt met de juridische zaken van de Normec groep.